Mijn aanbod

Zon-dag

Zachte zondag

Een warme dag in intieme kring die helemaal in het teken staat van verbinding. Met jezelf, met je liefste sterrenkindje én met een aantal ouders die hetzelfde hebben meegemaakt.
Voel je welkom vanuit het hart.

Zon-dags ontbijt

Zondags ontbijt

Een intieme bijeenkomst voor jou, die een kindje verloren is tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte. Bij een heerlijk ontbijt met pure ingrediënten en een sprankel troost gaan we warme verbinding creëren.

Tot de maan en terug Rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding

Ik geef jouw verhaal alle aandacht door te luisteren, te begrijpen, te voelen en mee te leven. Ik geef je inzicht in je rouwproces en samen zoeken we naar manieren om het verlies van jouw baby liefdevol te verweven in je leven.

Maanposter

Maanposters

Een mooie en blijvende herinnering aan jullie sterrenkindje: de stand van de maan op de dag van de geboorte vereeuwigd op prachtig handgeschept papier uit India. De maan illustreer ik er op met bladgoud.

Penselen & Potloden

Groepstraject

We gaan samen actief en bewust stilstaan bij jou en je kindje door middel van toegankelijke (creatieve) opdrachten. We bespreken jouw ervaringen en de uitwerking van de opdrachten in online sessies via Zoom.

Pin It on Pinterest

Share This