Zon-dags ontbijt

Zondag ‘s ontbijt

Voor wie is dit ontbijt?

Ben jij een ouder die een kindje verloren is tijdens de zwangerschap of rondom de geboorte en herken je je in het volgende?

  • De wereld draait maar verder. Je wilt heel graag op de pauze knop duwen en je heel dicht bij je kindje voelen. Even enkel “mama of papa van …” zijn.
  • Je bent benieuwd hoe anderen het beleven. Hoe geven andere ouders ruimte aan het dichtbij houden en koesteren van hun kindje? Hoe gaan ze om met speciale data en moeilijke dagen?
  • Je wilt zo graag nog eens het verhaal van je kindje uitgebreid vertellen met alle gevoelens die daarbij komen kijken. Liefde, trots, verdriet, gemis. De mensen rondom jou kennen het intussen al en vragen er niet meer naar. Zij begrijpen ook niet écht hoe het is om te rouwen om je kindje.

Wat mag je verwachten?

  • Verbinding met gelijkgestemden in een ontspannen en gezellige sfeer.
  • Warmte, (h)erkenning en troost.
  • Een gepersonaliseerd geschenkje.
  • Een heerlijk ontbijt met een sprankel troost.
De Stroom

Wat brengt deze voormiddag jou?

Dat is waarschijnlijk heel persoonlijk. Maar mijn doel is om:

  • Jou een veilige, warme cocon te bieden waarin je kindje helemaal centraal mag staan.
  • Jou te laten ervaren hoe waardevol verbinding is. Verbinding met je kindje dat zo gemist wordt en met andere ouders die jouw gevoel herkennen.

Wellicht ga je ook naar huis met waardevolle connecties en bovenal een warm hart.

Interesse?

Stuur een mailtje en ik hou je vrijblijvend op de hoogte wanneer het volgende zondags ontbijt doorgaat.

Over mij

Ik ben Kim, mama van Vince*, Elena en Vic.

Met vriendinnen gezellig ontbijten, verbinden  … daar word ik gelukkig van!
Zo is dit nieuwe aanbod ontstaan. Als rouw- en ervaringsdeskundige geloof ik erg in de waarde van in gesprek gaan met mensen die van  binnenuit begrijpen hoe het voelt om je kindje te moeten missen. Ik ben op dit zon-dags ontbijt graag een klankbord en creëer warme verbinding met gelijkgestemden in intieme kring.

Liefs,

Kim x

Zon-dag Ellen en Kim

Kim gaf tips en heeft ons doorheen de dag begeleidt, tegelijk was ze gewoon mama van Vince en deelde ze haar verhaal.

Evelyn
Mama van Georges* en Remi

De bijeenkomsten die je organiseert komen vanuit je hart. Je ervaring met verlies, geeft de deelnemers instant vertrouwen in je.

Sarah
Mama van Amber*, Thibo en Ellie

Veelgestelde vragen

Maakt het uit hoelang mijn verlies geleden is?
Nee. Dit kan 3 maanden zijn, 3 jaar of zelfs 30 jaar. Op elk moment mag jij ruimte maken voor verbinding met je kindje. Dat is waar deze dag over gaat. Over de verbinding met je kindje, met jezelf en met andere ouders die een kindje moeten missen.

Ik ben opnieuw in blijde verwachting – ben ik dan welkom?
Een zwangerschap na verlies brengt zoveel dubbele gevoelens met zich mee. Het kan dan heel fijn zijn om hierover te praten met ouders die al (een) regenboogkindje(s) hebben. Natuurlijk kan een zwanger buikje ook confronterend zijn voor ouders van wie het verlies heel pril is of waarvoor de weg naar een volgend kindje niet vanzelfsprekend is. Daarom bespreek ik dit zeker vooraf met alle deelnemers zodat niemand zich ongemakkelijk hoeft te voelen.

Heb je interesse om deel te nemen maar heb je eerst nog enkele vragen? Aarzel niet om mij te contacteren.

Pin It on Pinterest

Share This