Mijn missie

Rouw bespreekbaar maken

Door mijn eigen beleving en die van andere sterrenmama’s te delen, creëren we samen meer openheid over rouw bij de mensen om ons heen. Want afscheid, dat is een onderwerp dat mensen vaak liever uit te weg gaan … net terwijl het zo onlosmakelijk verbonden is met ons leven. Wanneer jij gedwongen wordt om door hetzelfde proces heen te gaan, kunnen deze verhalen voor herkenbaarheid, troost en bemoediging zorgen op moeilijke dagen.

One day you will tell your story of how you’ve overcome what you’re going through now, and it will become part of someone else’s survival guide.

Brené Brown

Professionele begeleiding op een manier die bij jou past

Als je na het afscheid van je baby nood hebt aan persoonlijke begeleiding, ben je meer dan welkom. In een open, warme sfeer waar je helemaal jezelf kan zijn. Ik zal naar je luisteren. Meeleven. Meedenken. Begrijpen. Een steun en troost zijn. Je helpen om wat grip en overzicht op je gevoel en gedachten te krijgen.

De buitenwereld draait ongestoord verder en stilaan pik ook jij de draad van het dagdagelijkse leven weer op. Toch wil je ruimte en tijd voor jezelf én je rouw. Ik help jou graag te vertragen en terug bij jezelf te komen. Ruimte maken voor hart en ziel. Op zoek naar de nieuwe versie van jezelf en weer met vertrouwen naar de toekomst durven kijken. We gaan creatief aan de slag met verlies. Geven vorm aan emoties. Gaan op zoek naar verbinding met de essentie. Rouwen moet je zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Tastbare herinneringen maken

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik je helpen om met een mooi kaartje de geboorte en het verlies van jullie kindje aan iedereen te vertellen. Of ben je op zoek naar de perfecte manier om een verwijzing naar jullie sterretje te verwerken in het geboortekaartje van een broer of zus? Een geïllustreerd gezinsportret of nog een heel ander idee? Ik laat me graag inspireren door jouw mooie verhaal en vertaal het naar een mooie tastbare herinnering om te koesteren!

Pin It on Pinterest

Share This