Contact met lotgenoten

zon-dag

Het was zo fijn om haar verhaal nog eens volledig te mogen vertellen. Er werd oprecht geluisterd en ongeremd vragen gesteld.

Deze woorden zetten me aan het denken. Ja, hoe vaak gebeurt het eigenlijk dat je het volledige verhaal van je kindje nog eens kan vertellen? Familie en vrienden kennen het intussen wel. Zij denken dat je verlies nu wel “een plekje” gekregen heeft en praten er nauwelijks nog over. Bij nieuwe contacten hou je het kort en bondig – je hebt het gevoel dat zij niet zitten te wachten op details.

Hoe fijn zou het zijn om even uit het alledaagse leven te stappen en een veilige cocon op te zoeken waar alle ruimte, tijd en aandacht is voor je kindje. Samenzijn met een aantal mama’s die oprecht en zonder oordeel luisteren naar jouw verhaal. Die je kindje graag leren kennen. Door woorden, foto’s of spulletjes die je aan hem of haar doen denken. Je bent vrij te delen wat voor jou goed voelt.

Je bent zo welkom in de zon-dag cocon.

Pin It on Pinterest

Share This