Contact met lotgenoten

zon-dag

Met enige trots mag ik je meedelen dat ik, met heel mijn ziel en vanuit het hart, deelneem aan De Dood Leeft!, het allereerste be-leef-weekend rond rouw, afscheid en verlies. Op 8 en 9 oktober maken we ruimte voor datgene waar we vaak geen woorden voor vinden. We brengen zachtheid, warmte en rust. We inspireren, informeren en omarmen.
In alle sereniteit en op een ongedwongen, doodeerlijke manier.

Ik mag je ontvangen op een sfeervolle plek waar we je ruimte geven om te delen, te herdenken en te beleven. Uiteraard ben ik er niet alleen! Je kan er meer dan 40 ondernemers ontmoeten, die met passie werken rond troost, afscheid en rouw.
Ze luisteren naar jou, delen hun verhaal en geven een blik op hun dienst of product.
Aan de hand van vernieuwende workshops, inspirerende lezingen, een unieke troostshop en meer.

Ook delen o.a. Manu Keirse, An Hooghe, Uus Knops, Johan Terryn en Nicholas van Onbespreekbaar hun expertise met jou! Kijk even mee naar het volledige programma, en een overzicht van de geëngageerde ondernemers op dedoodleeft.be.
De Dood Leeft! is er voor jou.

Maar, ook voor jouw kinderen en kleinkinderen, voor jouw buurman en buurvrouw,
voor jouw werkgever en collega’s, voor jouw vrienden en kennissen, …
Wees welkom alleen, of in gezinsverband.

Het aanbod is uniekgevarieerd én voor iedereen toegankelijk.
Vanuit het hart: WELKOM
Zie ik je daar?

Praktische info

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022
10u00 – 18u00
Tickets: € 15,00/ticket
Online verkrijgbaar via dedoodleeft.be

Pin It on Pinterest

Share This